Gårdagen

 
Tjosan!

Igår tog jag och J en spontantripp ner till Sundsvall för att gå på Ikea. Det har varit bestämt sedan ett tag tillbaka att A skulle få en ny säng av sin farmor och farfar i födelsedagspresent och tanken var att vi skulle beställa den, men leveransdatum var 21maj när vi kollade och det går minnsan inte för sig eftersom vi ska ha kalas 19maj. 
Jag och J bestämde oss i tisdags kväll att vi slår till och åker ner för att köpa sängen till henne så har hon den redan nu på fredag när hon kommer hit.
Jippie, tänkte jag, äntligen får jag åka på Ikea! 
Sagt och gjort så for vi ner igår och spenderade några timmar där. Jag har aldrig varit på Ikea och fått med mig så lite därifrån, haha. Vi höll oss till det vi sa och det är inte illa ;)
 
 
En sak är säker och det är att jag aldrig komma köpa en lika säng någonsin igen! Det är skruvar och pluggar i varendra vrå på sängen känns det som. 
Men, bara fröken blir nöjd när hon ser så :)
Nu ska jag till och skriva några lappar till hennes rum. Jag ska sätta en grattislapp på sängen då inte hennes farmor och farfar är hemma i helgen, dom åker nämligen till Paris idag och kommer hem på söndag kväll. 
Jag ska även stänga dörren till hennes rum och skriva en grattislapp och sätta på dörren så hon ser det imorgon när hon kommer in. 
 
Även lillgrisen min har godkänt sin nya sovplats under A's säng. Han har alltid sovit under hennes säng och såklart även nu. Han ratar sin hundkorg totalt, han vägrar sova i den. Han vill ha en filt på golvet, då sover han som bäst. 
 
 
Ett långt och rörigt inlägg, med det får ni stå ut med :D
Tjing, Frida